Најновије

Никодијевић: Палилула је Србија у малом Београд

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић присуствовао је прослави Марковдана, славе Општине Палилула. Никодијевић је том приликом истакао посебан значај Палилуле за град јер је по територији највећа општина у Београду, а по броју становника и једна од највећих у Србији.

– Простирући се и на левој и на десној обали Дунава, она је Србија у малом. Има урбани, градски део, али и приградски, те захтева посвећеност 24 часа дневно, седам дана у недељи. У последње време руководство постиже сјајне резултате, на шта је град веома поносан – рекао је Никодијевић, додајући да још много заједничког посла предстоји.

У овој општини, нарочито на левој обали Дунава, има много комуналних и инфраструктурних проблема, тако да је највећи део новца из градског буџета, предвиђен за планове и пројектовање, намењен управо за решавање тих питања, најавио је Никодијевић.

– Намера нам је да житељи и Овче, и Борче, и Крњаче имају асфалт, канализацију, превоз, али и квалитетне вртиће, школе, здравствене установе. Учинићемо све да грађани, ма где живели, имају једнаке услове, достојне живота у 21. веку – истакао је Никодијевић и честитао свим Палилулцима славу.

Извор: Беоинфо

фото: Беоинфо, СПС

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.