SAOPŠTENJE FOŽ Vesti

Forum žena Socijalističke partije Srbije osudjuje brutalni napad od strane pristalica Dveri koji su danas pretrpele novinarke TV Pink. Napad na njih, napad je na simbol savremene žene.Žena je nežniji pol ali i stub društva i porodice, niko nema pravo da lične frustracije leči na ovakav način.

Borite se za svoje ideje i stavove, zastupajte ljude koji misle kao vi ali ne napadajte neistomišljenike a još manje profesionalce koji rade svoj posao. Borite se argumentima pa čak i demagogijom ali ne pesnicama! Nema te ideje koja opravdava upotrebu nasilja.

Verujemo da će nadležni organi pronaći i kazniti počinioce a apelujemo na sve političke faktore u Srbiji da podignu svoj glas. Stop nasilju bilo kog tipa a naročito nasilju nad ženama.

Verujemo da ce Gordana Uzelac i Mara Dragović, nastaviti da odgovorno i profesionalno, kao i do sada, rade svoj posao i napominjemo da će Forum žena SPS uvek biti podrška svim ženama koje, uprkos poteskoćama na koje nailaze, profesionalno i odgovorno rade svoj posao.

Predsedništvo Foruma žena Socijalističke partije Srbije

Kategorije: Vesti|Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.