Најновије

Ружић, Мали и Никодијевић о функционисању Београдске управе Београд

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарао је са градоначелником Београда Синишом Малим и председником Скупштине Града Београда Николом Никодијевићем о активностима у области реформе јавне управе.

„За добро функционисање управе престонице Србије важна је блиска сарадња Министарства и Града“, рекао је министар Ружић и истакао да ће Министарство у наредном периоду радити на јачању комуникације са јединицама локалне самоуправе како би се ефикасно спровела реформа јавне управе.

Он је и додао да ефикасност управе зависи највише од мотивације људи, али је подједнако важна доследна примена свих нових системских решења којa коначно уводе ред у систем. „Ту посебно мислим на све оне прописе које омогућавају брзо и јефтино пружање услуга грађанима и модернизују наш рад“, подвукао је Ружић. Министар је стога похвалио досадашње напоре градске управе да створи истински сервис грађана и привреде.

На састанку је било речи и о даљем раду на унапређењу рада инспекцијских служби и јавних комуналних предузећa у циљу ефикасније и професионалније управе.

Извор: Министарство ДУЛС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.