Најновије

Изборна скупштина ФОЖ ГрО СПС Смедерево Форум жена

Члан Председништва СПС и секретар Форума жена социјалиста, Снежана Пауновић присуствовала је Изборној скупштини Форума жена Градске организације СПС Смедерево.

Тим поводом, Снежана Пауновић, изјавила је да, у години када СПС обележава свој 27. рођендан, социјалисти представљају стожер политичког система.

“Можете да нас не волите, али морате да нас поштујете. Пробали су да нас уништите, ми смо се подигли као Феникс, што није било за очекивати. Не мирују ни данас, и данас слушамо спекулације и упозорићу на новинске чланке који су класичан спин и покушај да се СПС представи као терен на коме се интерно расправљамо око функција. Тога нема, нема никаквих тежњи.”

Пауновић је парафразирала речи партијског колеге Бранка Ружића да су они партија “политичких дивова” и рекла да је истина да СПС као расадник озбиљних политичких кадрова с правом може да каже да има политичке дивове.

Такође се осврнула и на нападе које трпи Мркоњић, највећи градитељ Србије, који је показао да може оно што нико други не може и закључила да “када струку критикује аматеризам, онда долази до оваквих непријатних ситуација”.

Поред лепих речи које је упутила о раду Владе , председнику Србије, министрима у Влади Србије за председника своје странке Ивицу Дачића, рекла да је “највећи политичар савременог доба” када је у питању Србија.

“Ивица Дачић је сачувао СПС када је било најтеже, када су тежили да нас униште. Сачувао је наше јединство и вратио нас на политичку сцену Србије када нико није веровао да ће наша Партија опстати“, истакла је Снежана Пауновић.

 

Категорије: Форум жена