Izborna skupština FOŽ GrO SPS Smederevo Forum žena

Član Predsedništva SPS i sekretar Foruma žena socijalista, Snežana Paunović prisustvovala je Izbornoj skupštini Foruma žena Gradske organizacije SPS Smederevo.

Tim povodom, Snežana Paunović, izjavila je da, u godini kada SPS obeležava svoj 27. rođendan, socijalisti predstavljaju stožer političkog sistema.

“Možete da nas ne volite, ali morate da nas poštujete. Probali su da nas uništite, mi smo se podigli kao Feniks, što nije bilo za očekivati. Ne miruju ni danas, i danas slušamo spekulacije i upozoriću na novinske članke koji su klasičan spin i pokušaj da se SPS predstavi kao teren na kome se interno raspravljamo oko funkcija. Toga nema, nema nikakvih težnji.”

Paunović je parafrazirala reči partijskog kolege Branka Ružića da su oni partija “političkih divova” i rekla da je istina da SPS kao rasadnik ozbiljnih političkih kadrova s pravom može da kaže da ima političke divove.

Takođe se osvrnula i na napade koje trpi Mrkonjić, najveći graditelj Srbije, koji je pokazao da može ono što niko drugi ne može i zaključila da “kada struku kritikuje amaterizam, onda dolazi do ovakvih neprijatnih situacija”.

Pored lepih reči koje je uputila o radu Vlade , predsedniku Srbije, ministrima u Vladi Srbije za predsednika svoje stranke Ivicu Dačića, rekla da je “najveći političar savremenog doba” kada je u pitanju Srbija.

“Ivica Dačić je sačuvao SPS kada je bilo najteže, kada su težili da nas unište. Sačuvao je naše jedinstvo i vratio nas na političku scenu Srbije kada niko nije verovao da će naša Partija opstati”, istakla je Snežana Paunović.

 

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.