Најновије

Никодијевић: Млади хоће да се боре за своје циљеве Београд

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић обратио се учесницима Сајма младих, трећег по реду, који се одржава у „Сава центру”. 

Никодијевић је истакао да су циљеви младих увек исти, без обзира на то у ком времену живели, и поручио им је да ће бити онолико успешни, колико буду спремни да се жртвују за своје циљеве. 

– Успеха и решења неће бити уколико заједно не будемо деловали. Локална самоуправа, држава, невладин сектор и омладинска удружења су партнери на том путу. Град Београд ће увек бити ту да вас подржи и да различитим програмима покуша да вам олакша пролазак кроз ово доба и достизање циља – навео је Никодијевић.

Он је подсетио да је Град Београд у протеклих неколико година покренуо читав низ различитих пројеката да се младим и амбициозним људима омогући боље образовање и лакше запошљавање, од којих су неки пионирски пројекти у целој Србији. 

– Као локaлна самоуправа први смо отворили „бизнис инкубатор”, као и ИТ центар на Звездари. Такође, први смо увели праксу за студенте завршних година у градским институцијама, кроз коју је досад прошло 1.500 младих – подсетио је Никодијевић. 

Извор и слика: Беоинфо

Напомена: Видео-прилог са овог догађаја можете видети на www.infobiro.tv

Категорије: Београд|Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.