Најновије

Кога то жуља СПС? Вести

Сведоци смо последњих дана велике нервозе разних душебрижника,  а све у вези са елементарном демократском процедуром избора која је спроведена на седници Главног одбора Социјалистичке партије Србије.

Изражавамо велику дозу задовољства због чињенице да је јак СПС увек трн у оку онима који се дијаметрално разликују од нас, јер не познају шта је државни разлог,  државотворност, солидарност, лојалност и социјална правда.

Вредносно смо на две стране света.

Међутим, због правдољубиве јавности Србије имамо обавезу да раскринкамо лицемерје, лажи и манипулације којима су се послужили.

Седница Главног одбора СПС одржана пре неколико дана била је симбол јединства,  снаге,  другарског расположења, масовности и отвореног дијалога.

Ти који су веома забринути за СПС вероватно би волели да виде у свом окружењу Џефрија Најса, Карлу Дел Понте, или неког од тужилаца или судија Хашког трибунала.

Међутим, Тому Филу ни под тачком разно.

Поносни смо на разлику.

Уместо Николе Шаиновића, који је часно одслужио казну и нити једним потезом није нашкодио држави Србији и СПС-у, лагодније би се осећали у окружењу Орића,  Харадинаја,  Готовине и осталих признатих “хуманиста” из региона.  

Поносни смо на разлику.

Да ли ти и такви када се погледају у огледало осећају промил срама?

Међутим, ни под тачком разно им не одговара кристално чист, невин ухапшен, а правоснажно ослобођен, новоизабрани председник Извршног одбора  Главног одбора Социјалистичке партије Србије,  Владан Заграђанин, који је пре 11 година био жртва велике политичке игре која је имала за циљ управо да деградира и угаси СПС, као што то неки желе и данас.

Човек који је 8 година самоиницијативно био ван свих партијских токова како ни за нијансу не би оптеретио странку било чиме, човек моралних назора,  свакако не може бити у орбити ових душебрижника.

Поносни смо на разлику.

У складу са оном народном “ударила мува на међеда”, дугујемо захвалност свима њима што су својим злонамерним и невештим деловањем по ко зна који пут још више оснажили јединство Социјалистичке партије Србије.

Служба за информисање СПС

Фото: Танјуг

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.