Најновије

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ МИОНИЦА Избори 2016

Жељан медијске пажње и вребајући сваку прилику да макар на кратко буде присутан у јавности мислећи да ће тако доћи до неких политичких поена, ЛДП господина Јовановића на само њима својствен и препознатљив начин говорио је о скупу наше предизборне коалиције у Мионици.

Трагикомично је када ЛДП господина Јовановића објашњава шта је то патриотизам и то у контексту избора у Мионици на којима иначе не учествује. За нас у Мионици храброст и патриотизам је на прави начин препознати животна питања наших суграђана, имати способност за њихово решавање и то је оно што је спојило нашу предизборну коалицију.

Спремност и способност да сагледамо и решавамо животна питања наших суграђана и дамо свој допринос развоју наше Мионице сматрамо нашом обавезом и одговорношћу, јер много је политичких странака али једна је наша Мионица. Јака локална самоуправа за нас је основ и темељ јаке државе. Жао нам је што нисте сакупили потписе и нема вас на гласачком листићу 24. децембра у Мионици. Могли сте то да покушате да учините са такозваним како кажете проевропским политичким опцијама, вероватно сте мислили на Јанковића, Јеремића и многе друге. Немамо ништа против, мада и тада би то било веома тешко. Искрено нам је жао што не учествујете на изборима, јер бисте онда видели шта грађани Мионице мисле о вашем патриотизму и храбрости. Сигурни смо да сте потпуно свесни дебакла који би доживели.

Само сте ви остали „зацементирани у 90-им“, а Србија незаустављиво данас иде напред. А што се тиче Мионице само ви немојте да бринете. Мионица ће после 24. децембра наставити пут напретка и развоја, јер вас и како ви кажете такозваних проевропских опција одавно нема на политичкој мапи Мионице. Када год нас ви критикујете ми знамо да смо на добром путу.

ОО СПС МИОНИЦА

Категорије: Избори 2016