SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE MIONICA Izbori 2016

Željan medijske pažnje i vrebajući svaku priliku da makar na kratko bude prisutan u javnosti misleći da će tako doći do nekih političkih poena, LDP gospodina Jovanovića na samo njima svojstven i prepoznatljiv način govorio je o skupu naše predizborne koalicije u Mionici.

Tragikomično je kada LDP gospodina Jovanovića objašnjava šta je to patriotizam i to u kontekstu izbora u Mionici na kojima inače ne učestvuje. Za nas u Mionici hrabrost i patriotizam je na pravi način prepoznati životna pitanja naših sugrađana, imati sposobnost za njihovo rešavanje i to je ono što je spojilo našu predizbornu koaliciju.

Spremnost i sposobnost da sagledamo i rešavamo životna pitanja naših sugrađana i damo svoj doprinos razvoju naše Mionice smatramo našom obavezom i odgovornošću, jer mnogo je političkih stranaka ali jedna je naša Mionica. Jaka lokalna samouprava za nas je osnov i temelj jake države. Žao nam je što niste sakupili potpise i nema vas na glasačkom listiću 24. decembra u Mionici. Mogli ste to da pokušate da učinite sa takozvanim kako kažete proevropskim političkim opcijama, verovatno ste mislili na Jankovića, Jeremića i mnoge druge. Nemamo ništa protiv, mada i tada bi to bilo veoma teško. Iskreno nam je žao što ne učestvujete na izborima, jer biste onda videli šta građani Mionice misle o vašem patriotizmu i hrabrosti. Sigurni smo da ste potpuno svesni debakla koji bi doživeli.

Samo ste vi ostali „zacementirani u 90-im“, a Srbija nezaustavljivo danas ide napred. A što se tiče Mionice samo vi nemojte da brinete. Mionica će posle 24. decembra nastaviti put napretka i razvoja, jer vas i kako vi kažete takozvanih proevropskih opcija odavno nema na političkoj mapi Mionice. Kada god nas vi kritikujete mi znamo da smo na dobrom putu.

OO SPS MIONICA

Kategorije: Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.