Antić: Lista SPS – JS najjača u Beogradu Vesti

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat koalicije SPS JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić ocenio je danas da će ta lista „bez ikakve sumnje“ biti „najjača“ na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda, i da će na njoj biti „lepih i prijatnih iznenađenja“.

Antić koji je ministar energetie i rudarstva Srbije, na sednici beogradskog odbora SPS-a je kazao da „nije teško biti kandidat za gradonačelnika kada iza vas stoje ovakve dve stranke i ovakvi lideri“, kazao je Antić.

Govoreći o prioritetima te koalicije, Antić je nave „povećanje nivoa bezbednosti“, „razvijanje ekološke svesti“ i modernizaciju javnog saobraćaja.

„Beogradu fali socijalna briga i pažnja, i to je ono što mi moramo da damo. Naša obaveza je i da Beograd bude zeleniji grad pre svega zbog naše dece i zato ću kao gradonačelnik uvesti obavezne ekološke aktivnosti nekoliko puta godišnje“, kazao je on.

Antić je rekao da se treba pozabaviti „tarifnim sistemom“ javnog gradskog prevoza i da bi rešenje trebalo tražiti u smanjenju cene karata, a poboljšanju naplate i kontrole.

Dodao je da će lista SPS-JS za izbore u Beogradu biti „mešavina akumuliranog znanja i nove energije“, sa „dosta stranačkih ljudi, ali i ljudi nestranačke orijentacije“.

„Mi smo oni crveni koji su izgradili Beograd i ne stidimo se toga“, kazao je Antić.

Izvor: Beta

Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.