Најновије

САОПШТЕЊЕ: Албанци заборављају да су сви Срби који су остали на КиМ – ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ Вести

Социјалистичка партија Србије најоштрије осуђује убиство Оливера Ивановића, оцењујући га као безуман терористички акт уперен против стабилности ситуације на северу Косова и Метохије и против реализације Бриселског споразума који више не могу да избегавају да примене.

Оливер Ивановић је био један од изузетних српских политичара који је већи део свог живота посветио борби против албанског сепаратизма и териоризма и као такав оставио је врло јасан и јак траг који никада неће бити избрисан и заборављен. Он ће остати запамћен као један од најактивнијих бораца за права Срба и важан и утицајан сведок историје српског народа на Косову и Метохији.

Социјалистичка партија Србије сматра да је његовим убиством послата порука да Албанци желе да се прошире и на северни део Косова и Метохије, али заборављају да су сви Срби који су остали доле да чувају своја вековна огњишта уствари – ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ.

Очекујемо брзу и оштру реакцију КФОР-а и представника Европске уније да се пронађу, ухапсе и казне починиоци овог страшног догађаја који је погодио Србију.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.