Најновије

Седница Председништва ФОЖ: Социјалисткиње су срцем за Београд Форум жена

У просторијама Главног одбора Социјалистичке партије Србије одржана је седница Председништва Форума жена СПС којој је присуствовао Александар Антић, потпредседник СПС и кандидат Социјалистичке партије Србије за градоначелника Београда.

На седници је констатовано да ће Форум жена и све социјалисткиње у пуном капацитету учествовати у предизборној кампањи и трудити се да допринесу остварењу што бољег изборног резултата Социјалистичке партије Србије на локалним изборима  како у Београду, тако и у Аранђеловцу и Бору.

Оцењујући да Социјалистичка партија Србије има најбољег кандидата за градоначелника Београда, а то је Александар Антић, велики друг и поштовалац жена, социјалисткиње му пружају недвосмислену и неподељену подршку за све што је до сада урадио и што ће урадити да унапреди и обезбеди бољи живот и стандард грађана Београда.

Захваљујући се социјалисткињама на константној подршци које својим марљивим радом доприносе да Социјалистичка партија Србије буде увек препознатљива као високо морална партија социјалне правде и солидарности, Александар Антић је рекао да су „жене у Социјалистичкој партији Србије носиоци идеје социјалне правде, оне су те које брину о својим родитељима, деци, супружницима – оне најбоље разумеју проблеме наших суграђанки јер деле са њима исту судбину. Оне су, као и СПС, срцем за Београд“.

Категорије: Форум жена