Sednica Predsedništva FOŽ: Socijalistkinje su srcem za Beograd Forum žena

U prostorijama Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije održana je sednica Predsedništva Foruma žena SPS kojoj je prisustvovao Aleksandar Antić, potpredsednik SPS i kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda.

Na sednici je konstatovano da će Forum žena i sve socijalistkinje u punom kapacitetu učestvovati u predizbornoj kampanji i truditi se da doprinesu ostvarenju što boljeg izbornog rezultata Socijalističke partije Srbije na lokalnim izborima  kako u Beogradu, tako i u Aranđelovcu i Boru.

Ocenjujući da Socijalistička partija Srbije ima najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda, a to je Aleksandar Antić, veliki drug i poštovalac žena, socijalistkinje mu pružaju nedvosmislenu i nepodeljenu podršku za sve što je do sada uradio i što će uraditi da unapredi i obezbedi bolji život i standard građana Beograda.

Zahvaljujući se socijalistkinjama na konstantnoj podršci koje svojim marljivim radom doprinose da Socijalistička partija Srbije bude uvek prepoznatljiva kao visoko moralna partija socijalne pravde i solidarnosti, Aleksandar Antić je rekao da su „žene u Socijalističkoj partiji Srbije nosioci ideje socijalne pravde, one su te koje brinu o svojim roditeljima, deci, supružnicima – one najbolje razumeju probleme naših sugrađanki jer dele sa njima istu sudbinu. One su, kao i SPS, srcem za Beograd“.

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.