Најновије

Београд у Братислави Београд

 Туристичка организација Београда , заједно са Туристичком организацијом Војводине и ове године је организaтор наступа на највећем Међународном сајму туризма у Словачкој „ITF SLOVAKIATOUR“.
Поред ТО Србије која је представила укупну туристичку понуду наше земље, на сајму су присутни и представници ТО Ниша, Новог Сада, Бечеја, Новог Бечеја, Ковачице, Темерина, Сенте и Бачког Петровца. 
Највеће интресовање  Словачких туриста је управо за „City break“ програме, спортске догађаје, програме везане за наутички туризам, фестивале, концерте, размену културне баштине, истакао је Слободан Унковић, заменик директора Туристичке организације Беогрда на традиционалном пријему за новинаре и госте који је организован на штанду.
Том приликом је, уз присуство амбасадора Републике Србије Шани Дермаку постигнут споразум са господином Лубош Фелнером, власником највеће туристичке агенције у Словачкој “Бубо” о укључивању програма за посете Београду и Србији у годишњи каталог овог туроператора за 2019. годину.
ITF SLOVAKIATOUR je један од значајнијих догађаја туристичке индустрије у Централној Европи, На сајму је присутно преко 400 излагача из Европе и света:туроператори, туристичке агенције, саобраћајна индустрија, хотелска индустрија, националне и локалне туристичке организације , владин сектор.
Сајам туризма традиционално прати и
Сајам „Danubius Gastro“, представља свеобухватну понуду гастрономије и хотелске индустрије./ кулинарски специјалитети, кондиторски производи, пекарска индустрија, сомелија…/
 kao и изложбе:
The Wellnes and Fitness, активно промовише здрав начин живота кроз презентације различитих новитета из ове области, спортску опрему и програме.

The Hunting and Leisure, посвећена је свима који воле да своје слободно време проводе у природи. Компаније за ловни туризам имају јединствену прилику да стигну до страствених ловаца и пруже им корисне информације из те облaсти.

Извор: ТОБ

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.