Beograd u Bratislavi Beograd

 Turistička organizacija Beograda , zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine i ove godine je organizator nastupa na najvećem Međunarodnom sajmu turizma u Slovačkoj „ITF SLOVAKIATOUR“.
Pored TO Srbije koja je predstavila ukupnu turističku ponudu naše zemlje, na sajmu su prisutni i predstavnici TO Niša, Novog Sada, Bečeja, Novog Bečeja, Kovačice, Temerina, Sente i Bačkog Petrovca. 
Najveće intresovanje  Slovačkih turista je upravo za „City break“ programe, sportske događaje, programe vezane za nautički turizam, festivale, koncerte, razmenu kulturne baštine, istakao je Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beogrda na tradicionalnom prijemu za novinare i goste koji je organizovan na štandu.
Tom prilikom je, uz prisustvo ambasadora Republike Srbije Šani Dermaku postignut sporazum sa gospodinom Luboš Felnerom, vlasnikom najveće turističke agencije u Slovačkoj “Bubo” o uključivanju programa za posete Beogradu i Srbiji u godišnji katalog ovog turoperatora za 2019. godinu.
ITF SLOVAKIATOUR je jedan od značajnijih događaja turističke industrije u Centralnoj Evropi, Na sajmu je prisutno preko 400 izlagača iz Evrope i sveta:turoperatori, turističke agencije, saobraćajna industrija, hotelska industrija, nacionalne i lokalne turističke organizacije , vladin sektor.
Sajam turizma tradicionalno prati i
Sajam „Danubius Gastro“, predstavlja sveobuhvatnu ponudu gastronomije i hotelske industrije./ kulinarski specijaliteti, konditorski proizvodi, pekarska industrija, somelija…/
 kao i izložbe:
The Wellnes and Fitness, aktivno promoviše zdrav način života kroz prezentacije različitih noviteta iz ove oblasti, sportsku opremu i programe.

The Hunting and Leisure, posvećena je svima koji vole da svoje slobodno vreme provode u prirodi. Kompanije za lovni turizam imaju jedinstvenu priliku da stignu do strastvenih lovaca i pruže im korisne informacije iz te oblasti.

Izvor: TOB

Kategorije: Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.