Најновије

Јелица Сретеновић за „Ало!“ : Пут социјалне правде је за мене прави, а СПС најјачи Београд

Јелица Сретеновић казала је да ју је позив СПС-а да буде на листи Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма за одборнике изненадио и истакла је да би увек гласала за Александра Антића.

Да ли вас је изненадио позив из СПС-а да будете на листи?

– Била сам затечена. Села сам, размислила, рекла себи: „Хвала им, они су ме позвали и препознали моје симпатије према њима“. Рођена сам и одрастала у Југославији, која је била озбиљна земља. Мајка ми је била скојевка. Па где бих ја, ипак је пут социјалне правде за мене прави, а они су најјачи. То и листа каже, с онолико успешних и искусних људи, а уз то и веома спонтаних.

Који је био ваш мотив да на то пристанете?

– Пошто се бавим својим послом преко 40 година, мој мотив је да се у Београду култура схвати озбиљније. Београд је постао велики европски град, лепо је да се сређује, али то је љуштура. Без правог духовног и културног садржаја, он неће бити ништа. Потребне су мале булеварске сцене, где ће млади људи моћи да искажу своје способности. То је питање идеје, а верујте, не кошта много.

Кандидат СПС-а за градоначелника је Александар Антић, шта мислите о њему?

– Он је био председник Скупштине града Београда, што се каже, „ходао је по материји“. Изузетно је озбиљан, одговоран, већ дуго је у политици. Без афера било које врсте, а и лепо изгледа, што није занемарљиво. Увек бих гласала за њега.

Извор: „Ало!“

Фото: Танјуг, Тања Валић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.