Најновије

[ САОПШТЕЊЕ ] СПС се увек и свуда са поштовањем и пијететом односила према свом председнику Слободану Милошевићу Вести

Поводом оптужби Мире Марковић, председнице непостојеће партије ЈУЛ да Социјалистичка партија Србије користи бившег председника Слободана Милошевића, само, током изборне кампање и да наша Партија више не постоји већ да се она налази под “липом”- Социјалистичка партија Србије истиче да ће историја донети коначну оцену о Слободану Милошевићу, а да је Мира Марковић, његова супруга чији је политички рад већ добио оцену од грађана Србије.

Док се СПС залаже за престанак прогона њене породице и да Слободан Милошевић добије свој споменик и улицу, као државник који је задужио наш народ и до последњег дана се борио за њега, она прозива једину Партију и њеног лидера Ивицу Дачића који се боре за истину и правду Слободана Милошевића.

СПС нема ни један разлог да било кога користи у изборној кампањи јер је државотворна партија која постоји на политичкој сцени Србије пуних 27. година, која се модернизовала и реформисала чувајући свој идентитет под руковођењем садашњег председника Ивице Дачића. Идеја једнакости и социјалне правде је темељ СПС и кроз свакодневно деловање покушавамо да дамо одговоре и решења за питања и проблеме који данас муче Србију и њене грађане. Ми смо поносни на прошлост, желимо да афирмишемо све оно позитивно и извлачимо поуке из онога што није било добро, али исто тако желимо да градимо темеље нове будућности. Поносни смо на политичке тековине које су и данас основ одбране националних и државних интереса: Дејтонски споразум и Резолуцију 1244.

СПС се увек и свуда са поштовањем и пијететом односила према свом председнику Слободану Милошевићу и ми немамо намеру да полемишемо са госпођом Марковић, јер она никад није била члан СПС нити њен председник, већ председница ЈУЛ-а – странке која је покушала да уништи Социјалистичку партију Србије.

Морамо и да кажемо да је у једној ствари госпођа Мира Марковић у праву, таква Партија као што је некада билa, где она руководи Социјалистичком партијом Србије чији није ни члан, заиста више не постоји. Зато се она и придружује нападима на СПС и то уочи избора у Београду, са жељом да уништи СПС као што је уништила и Слободана. У томе се вара, са тиме је готово. То време је прошло.

О нашој доследности у одбрани права и правде најбоље говори и чињеница да се удружење „Слобода“, којe је дало огроман допринос одбрани председника Милошевића, налази у просторијама СПС. Наставићемо тако да радимо у будућности, одговорно и посвећено у најбољем интересу нашег народа, а лицемерје госпође Марковић која је своју странку послала у заборав, нећемо више коментарисати.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС

Категорије: Вести|Саопштења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.