Најновије

Бајатовићу уручена грамата Руског географског друштва Вести

Генералном директору Србијагаса Душану Бајатовићу уручена је данас грамата за лични допринос популаризацији Руског географског друштва у Србији, коју је потписао председник Руског географског друштва и министар одбране Русије Сергеј Шојгу.

У Београду је одржана седница Савета развојног центра Руског географског друштва (РГД) у Србији, којој је председавао Бајатовић, као председник Савета и челник Србијагаса.

Признање Бајатовићу је уручио извршни директор РГД Артјом Манукјан.

На седници су размотрене и анализиране све активности Руског географског друштва у 2017. и направљен план активности те организације за 2018. годину.

Руско географско друштво је непрофитна организација која има око 20.000 чланова у Русији и иностранству, регионалне канцеларије су доступне у свим областима Руске Федерације.

Члан Друштва може постати искључиво особа са друштвено признатом репутацијом из области културе, образовања, науке, бизниса или политике.

Руским географским друштвом од 2009. преседава Сергеј Кужегедович Шојгу, а формиран је и Савет покровитеља којим председава председник Русије Владимир Путин.

Извор: Танјуг