Најновије

Антић и Палма на Вождовцу: Ми негујемо тековине генерација које су градиле Београд Београд

Предизборни скуп листе Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма одржан је на Вождовцу где су се грађанима обратили Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и Александар Антић, кандидат за градоначелника Београда.

„Имамо одличан програм за Београд који се заснива на добрим искуствима и резултатима које већ можете да видите и да би направили нови корак напред треба нам поверење грађана, требају нам одборници у Скупштини града да би наш програм спровели у дело“ рекао је Драган Марковић Палма и додао: „Наш градоначелник ће примати грађане Београда, слушати и решавати њихове проблеме, зато ја позивам све београђане да гласају за познатог кандидата, за Александра Антића, најбољег са наше листе“ нагласио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

„Шеф наше коалиције и шеф српске дипломатије Ивица Дачић је у последњих десет дана, био на пријему код Папе Фрање у Ватикану где је поред свих представника држава чланица ОЕБС – а седео до Папе. Два дана након тога председник Русије Владимир Путин је Дачића одликовао Орденом пријатељства. Прекјуче је у Вашингтону разговарао са америчким државним секретаром Рексом Тилерсоном и добио је позив министра иностраних послова Кине да посети најмногољуднију земљу света. То значи да су се стекли услови да Ивица Дачић добије Нобелову награду за мир“ , рекао је председник Јединствене Србије.

„Верујем да ћемо остварити одличан резултат и да ћемо победити. Ми негујемо тековине генерација које су градиле Београд али смо пре свега окренути ка будућности. Зато су наше највеће богатство млади људи, којима морамо да помогнемо да започну први посао и да их охрабримо да остану у својој жељи и да је даље граде“ рекао је Александар Антић и додао да је „брига о људима основа нашег програма и зато ће београђанима бити природно да нас подрже јер они имају душу и важан им је однос према човеку“.

Коалиција СПС – ЈС најдуже траје на политичкој сцени Србије, зато што смо усресређени на добробит људи који нас подржавају. Наша листа је састављена од кандидата који су најбољи кадрови, најстручнији људи који поседују знање да воде Београд и да га учине бољим местом за живот.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА САЈТА WWW.INFOBIRO.TV

Информативна служба ГрО СПС Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.