Угљеша Марковић: Надам се да ће чачански омладинци бити синоним за једну од најуспешнијих омладинских организација Социјалистичка омладина

У препуној великој сали Градског одбора Социјалистичке партије Србије Чачка, одржана је Изборна конференција Социјалистичке омладине Чачка, на којој је за председника омладине изабран Милош Недић – дипломирани новинар и комуниколог Факултета политичких наука у Београду.

Изабрани су и потпредседници омладине Стефан Пантелић – уметник, Александра Милић – мастер инзењер технологије и секретар Катарина Николић – мастер права.

На конференцији су говорили Предраг Марковић, заменик председника Социјалистичке партије Србије, Слободан Милошевић, потпредседник Извршног одбора СПС , Угљеша Марковић – председник Социјалистичке омладине Србије и Немања Трнавац – председник привременог органа ГО у Чачку.

Изборној конференцији присуствовали су и високи функционери проф. др Снежана Богосављевић Бошковић – координатор за Моравички округ, народни посланик Неђо Јовановић и Ибро Ибрахимовић.
Угљеша Марковић је поручио омладинцима да се “нада да ће њихова организација бити синоним за једну од најуспешнијих омладинских организација и окосницу јединства свих социјалиста у овом округу”.