Најновије

Александар Антић и Јелица Сретеновић на Звездари: Инсистираћемо да се више улаже у програме које ће промовисати културу и образовне садржа Београд

Александар Антић, кандидат за градоначелника Београда листе Ивица Дачић СПС – ЈС Драган Марковић Палма, и Јелица Сретеновић, , наша позната глумица и кандидат за одборника на листи СПС – ЈС, разговарали су са грађанима Звездаре.
„Рођена сам на Звездари, и целог живота овде живим, и као Звездарка имам један сан. Сањам да се Звездарска шума уреди и да се направи један едукативни камп са различитим садржајима. Можемо да искористимо постојећу опсерваторију, а обавезно да се направи и позорница, јер о чему бих ја размишљала него о позорници и позоришту“ , рекла је Јелица Сретеновић.
„Звездарка сам од главе до пете“- додала је Сретеновић и поручила својим суграђанима, да гласају за најбоље , да 4. марта заокруже број 3.

„Наравно да нам је важно да развијамо Звездару у инфраструктурном и комуналном смислу, и последњих година се доста тога и урадило. А нама је једнако важно да улажемо и у културу, спорт и образовање, зато ћу ја инсистирати да се у будућем периоду више улаже у програме које ће промовисати културу и фаворизовати образовне садржаје. Едукативни камп је одлична идеја и само једна од многих које имамо намеру да спроведемо, а све са циљем да овај део града учинимо још бољим место за живот“, истако је Александар Антић.

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА САЈТА WWW.INFOBIRO.TV

​​​​​​​ ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ГрО СПС БЕОГРАД

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.