Најновије

Заграђанин: Београдски избори веома значајни Вести

У седишту Социјалистичке партије Србије одржан је радни састанак на којем су присуствовали потпредседници СПС Александар Антић, проф.др Жарко Обрадовић и Новица Тончев и председници окружних одбора СПС.

Радним састанком је председавао председник ИО ГО СПС Владан Заграђанин а присуствовали су и потпредседници Ђорђе Чабаркапа, Слободан Милошевић и Александра Ђанковић.

На седници су разматрани задаци Партије за предстојеће изборе у Београду. Напомињући да је данашњи састанак сазван у договору са председником СПС Ивицом Дачићем и нашим кандидатом за градоначелника Београда Александром Антићем, председник ИО Владан Заграђанин је оценио да „иако су ово градски избори, подједнако су важни и за будућност целе Социјалистичке партије Србије, због чега је потребно да се сви одбори СПС широм земље максимално ангажују и дају свој допринос како би резултат Коалиције СПС-ЈС на изборима остварио најбољи могући резултат којим ћемо се сви поносити“.

Кандидат за градоначелника листе „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Драган Марковић Палма – Јединствена Србија“ Александар Антић је констатовао да су предстојећи београдски избори веома значајни, не само за Београд, него и за целу Партију и да наша Коалиција треба да покаже снагу и идеје за које се као Партија левице залажемо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.