Најновије

Ружић закључио Јединствени бирачки списак за изборе у Београдау, Аранђеловцу, Бору и Севојну Вести

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић закључио је 16. фебруара у поноћ Јединствени бирачки списак за изборе за одборнике Скупштине града Београда, као и општина Аранђеловац и Бор, и Градску општину Севојно, који ће бити одржани 4. марта 2018. године.

Грађани захтеве за упис или промену података у јединственом бирачком списку подносе општини по месту пребивалишта која доноси одговарајуће решење до закључења бирачког списка 16. фебруара 2018. године односно 15 дана пре дана одржавања избора, саопштило је Министарство државне управе и локалне самоуправе.

Од закључења бирачког списка 17. до 28. фебруара 2018. године, односно 72 часа пре дана одржавања избора, решења доноси Министарство државне управе и локалне самоуправе, а грађани захтеве за упис или промену података могу да поднесу општини по месту пребивалишта или Министарству.

Министар позива грађане и грађанке са пребивалиштем на територији града Београда и општина Аранђеловац и Бор и Градске општине Севојно да на време изврше проверу да ли су уписани и ако јесу, да ли су им уписани тачни подаци у јединственом бирачком списку, наводи се у саопштењу.

Провера се може извршити непосредно у општини у којој имају пребивалиште или електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Извор: Министарство државне управе и локалне самоуправе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.