Најновије

СПС обележила Међународни дан социјалне правде Београд

Социјалисти су  у Београду и широм Србије  обележили Међународни дан социјалне правде.

У препуној сали МЗ “ Стеван Синђелић “ одржан је скуп социјалиста Звездаре  поводом обележавања Међународног дана социјалне правде, на коме су представљени кандидати листе СПС – ЈС  за одборнике Скупштине Београда са Звездаре.

На скупу је оцењено да социјалисти придају највећи значај остваривању социјалне правде, солидарности и социјалне сигурности у друштву.  СПС сматра да само удружени напори државе, шире друштвене заједнице и грађана могу обезбедити напредак и благостање сваког појединца. Као партија левице настојаћемо да очувамо социјалне тековине које је наше друштво остварило у XX веку: бесплатно образовање и основну здравствену заштиту, пензионо осигурање, социјалну заштиту незапослених и грађана са посебним потребама.

Говорећи о изборима и важности изборног резултата члан Председништва СПС Вања Вукић и секретар ГрО СПС Београд Никола Прелевић осврнули су се и на рад ОО СПС Звездара, уз пуну подршку нашој изборној листи и нашим кандидатима.

Велики број младих социјалиста Звездаре присуствовао је скупу, као и представница Форума жена ОО СПС Звездара.

Са скупа је послата  порука грађанима да изађу на изборе и заокруже број 3, јер су на нашој листи  прави људи, професори, доктори,познате јавне личности на челу са Александром Антићем,  будућим градоначелником Београда.

Категорије: Београд|Министри

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.