Најновије

Одржана седница Савета за омладину и спорт ГО СПС Вести

У просторијама Социјалистичке партије Србије данас је одржана Четврта седница Савета за омладину и спорт Главног одбора СПС, којом је председавао Велизар Ђерић, председник овог Савета.

На седници Савета за омладину и спорт ГО СПС закључено је да је СПС у континуитету био привржен развоју како аматерског, школског, тако и професионалног спорта. Председник Савета Велизар Ђерић истакао је значај активизма и искуства плејаде бивших и садашњих асова, спортиста и спортискиња који су давали и дају печат спортским политикама које проистичу из Програма СПС.

Стонотениски шампион носилац планетарних медаља, Александар Каракашевић указао је на потребу још агилније улоге СПС-а у развоју спорта у свим центрима широм Србије, а пре свега у центру света свих нас – Београду. Успех спортских политика у метрополи мора се рефлектовати на читаву Србију.

На седници су кооптирани нови чланови Савета – Ратко Николић, Александар Каракашевић и Љупко Петровић.

Седници Савета је  присуствовао  и Слободан Милошевић, потпредседник ИО ГО СПС, Ивана Станковић-Ружичић, заменица председника и чланови Савета Слободан Унковић, Драгољуб Кочовић, Немања Марковић, Никола Рајичић, Александар Јованчевић, Милош Булатовић, Драган Радеч, Филип Букилић, Немања Радовић и кооптирани чланови.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Информативна служба Главног одбора СПС

Категорије: Вести|Састанци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.