Održana sednica Saveta za omladinu i sport GO SPS Vesti

U prostorijama Socijalističke partije Srbije danas je održana Četvrta sednica Saveta za omladinu i sport Glavnog odbora SPS, kojom je predsedavao Velizar Đerić, predsednik ovog Saveta.

Na sednici Saveta za omladinu i sport GO SPS zaključeno je da je SPS u kontinuitetu bio privržen razvoju kako amaterskog, školskog, tako i profesionalnog sporta. Predsednik Saveta Velizar Đerić istakao je značaj aktivizma i iskustva plejade bivših i sadašnjih asova, sportista i sportiskinja koji su davali i daju pečat sportskim politikama koje proističu iz Programa SPS.

Stonoteniski šampion nosilac planetarnih medalja, Aleksandar Karakašević ukazao je na potrebu još agilnije uloge SPS-a u razvoju sporta u svim centrima širom Srbije, a pre svega u centru sveta svih nas – Beogradu. Uspeh sportskih politika u metropoli mora se reflektovati na čitavu Srbiju.

Na sednici su kooptirani novi članovi Saveta – Ratko Nikolić, Aleksandar Karakašević i Ljupko Petrović.

Sednici Saveta je  prisustvovao  i Slobodan Milošević, potpredsednik IO GO SPS, Ivana Stanković-Ružičić, zamenica predsednika i članovi Saveta Slobodan Unković, Dragoljub Kočović, Nemanja Marković, Nikola Rajičić, Aleksandar Jovančević, Miloš Bulatović, Dragan Radeč, Filip Bukilić, Nemanja Radović i kooptirani članovi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informativna služba Glavnog odbora SPS

Kategorije: Vesti|Sastanci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.