Најновије

Народни посланици СПС посетили Град Смедерево Посланичка група

Посланичка група Социјалистичке партије Србије наставља праксу обиласка градова и општина широм Србије, чиме се потврђује улога народних посланика кроз непосредан контакт са грађанима и спровоћење активности и ван скупштинске сале.

Народни посланици Социјалистичке партије Србије посетили су Град Смедерево и његове културне и историјске знаменитости. У једнодневној посети средњевековној српској престоници, посланици СПС имали су прилику да обиђу Вилу Обреновића, која својим велелепним здањем представља доказ богатства српске историје, као и смедеревски Музеј и Тврђаву, који сведоче о узбудљивој и динамичној прошлости Смедерева и смедеревског краја.

Посета је завршена у просторијама градске организације Социјалистичке партије Србије Смедерево, где је многобројним грађанима био омогућен разговор са њиховим представницима у Парламенту и где су могли да изнесу своје ставове и поставе питања из различитих сфера друштвено-политичког живота, али и питања која су од виталног значаја за грађане Смедерева.

Такође, председник Извршног одбора СПС и народни посланик Владан Заграђанин искористио је прилику да се састане са председницима општинских одбора Подунавског округа из Смедеревске Паланке и Велика Плане, са којима је разговарао о даљим активностима како би се ојачала позиција Социјалистичке партије Србије у овим општинама.

Посланичку групу СПС су овај пут подржали и министри у Влади Републике Србије из редова СПС- Александар Антић, Бранко Ружић и Горан Триван, који су такође активно учествовали у разговору са смедеревцима и на овај начин потврдили одличну сарадњу између законодавне и извршне власти, како би кроз овакве активности и непосредан контакта са грађанима дошли до заједничких решења у најбољем интересу свих грађана Републике Србије.

Категорије: Посланичка група

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.