Најновије

Снежана Пауновић: Добра сарадња Форума жена СПС и Актива жена СП у Републици Српској Форум жена

У Бањалуци је одржана изборна конференција Актива жена СП-а на којој је присуствовала Снежана Пауновић, секретар Форума жена Социјалистичке партије Србије која је овом приликом истакла је сарадња Актива жена Социјалистичке партије и Форума жена СПС на завидном нивоу.
Секретар Форума жена Социјалистичке партије Србије Снежана  Пауновић оценила је да је веома добра сарадња ова два партијска тела те да су данас ту да подрже чланице Актива жена СП у Републици Српској. Она је навела да је једна од основних активности Форума жена СПС-а борба за наталитет и повољнију демографску политику.
На изборним листама Социјалистичке партије за опште изборе биће 40 одсто више женских кандидата, рекла је Милка Гламочић, која је поново изабрана за председницу Актива жена СП-а на изборној конференцији. Она је навела да ће се овај актив залагати за потпуну равноправност жена у друштву и већу заступљеност жена у друштвено политичком животу.
Петар Ђокић, председник СП-а, истакао је да социјалисти на сваким изборима имају већу подршку грађана, а да томе много доприноси Актив жена. „Органи СП-а воде рачуна о положају жена у партији, на бројним одговорним позицијама делегиране су припаднице Актива жена као кадрови СП-а и оне те послове одлично обављају“, рекао је Ђокић.
Извор: Бањалучке “Независне новине“

Категорије: Форум жена