Snežana Paunović: Dobra saradnja Foruma žena SPS i Aktiva žena SP u Republici Srpskoj Forum žena

U Banjaluci je održana izborna konferencija Aktiva žena SP-a na kojoj je prisustvovala Snežana Paunović, sekretar Foruma žena Socijalističke partije Srbije koja je ovom prilikom istakla je saradnja Aktiva žena Socijalističke partije i Foruma žena SPS na zavidnom nivou.
Sekretar Foruma žena Socijalističke partije Srbije Snežana  Paunović ocenila je da je veoma dobra saradnja ova dva partijska tela te da su danas tu da podrže članice Aktiva žena SP u Republici Srpskoj. Ona je navela da je jedna od osnovnih aktivnosti Foruma žena SPS-a borba za natalitet i povoljniju demografsku politiku.
Na izbornim listama Socijalističke partije za opšte izbore biće 40 odsto više ženskih kandidata, rekla je Milka Glamočić, koja je ponovo izabrana za predsednicu Aktiva žena SP-a na izbornoj konferenciji. Ona je navela da će se ovaj aktiv zalagati za potpunu ravnopravnost žena u društvu i veću zastupljenost žena u društveno političkom životu.
Petar Đokić, predsednik SP-a, istakao je da socijalisti na svakim izborima imaju veću podršku građana, a da tome mnogo doprinosi Aktiv žena. „Organi SP-a vode računa o položaju žena u partiji, na brojnim odgovornim pozicijama delegirane su pripadnice Aktiva žena kao kadrovi SP-a i one te poslove odlično obavljaju“, rekao je Đokić.
Izvor: Banjalučke “Nezavisne novine“

Kategorije: Forum žena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.