Održana sednica Izvršnog odbora GO SPS Vesti

U sedištu Socijalističke partije Srbije održana je sednica Izvršnog odbora GO SPS, kojom je predsedavao Vladan Zagrađanin, predsednik. Sednici su, pored  članova, prisustvovali potpredsednici Đorđe Čabarkapa, Slobodan Milošević i Aleksandra Đanković i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković.

Na sednici je razmatrana aktuelna politička situacija u zemlji i data puna podrška predsedniku SPS Ivici Dačiću u naporima da se dođe do trajnog rešenja, zasnovanog na kompromisima, u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine. Članovi Izvršnog odbora su konstatovali da se u razgovorima u Briselu, u kojima se brane nacionalni interesi Srbije, vodi borba i za postizanje pomirenja, regionalnog mira i stabilnosti, ekonomskig razvoja i napretka u procesu evrointegracija.

Ocenjeno je i da je Ivica Dačić dao veliki doprinos  u povlačenju međunarodnih priznanja Kosova.

Članovi Izvršnog odbora GO SPS su razmatrali   stanje u partijskim organizacijama i kadrovskim promenama koje su nastupile u prethodnom periodu, kao i  materijalno-finansijsku situaciju i usvojili Finansijski izveštaj za 2017.godinu.

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.