Најновије

Одржана седница Извршног одбора ГО СПС Вести

У седишту Социјалистичке партије Србије одржана је седница Извршног одбора ГО СПС, којом је председавао Владан Заграђанин, председник. Седници су, поред  чланова, присуствовали потпредседници Ђорђе Чабаркапа, Слободан Милошевић и Александра Ђанковић и председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић.

На седници је разматрана актуелна политичка ситуација у земљи и дата пуна подршка председнику СПС Ивици Дачићу у напорима да се дође до трајног решења, заснованог на компромисима, у процесу нормализације односа Београда и Приштине. Чланови Извршног одбора су констатовали да се у разговорима у Бриселу, у којима се бране национални интереси Србије, води борба и за постизање помирења, регионалног мира и стабилности, економскиг развоја и напретка у процесу евроинтеграција.

Оцењено је и да је Ивица Дачић дао велики допринос  у повлачењу међународних признања Косова.

Чланови Извршног одбора ГО СПС су разматрали   стање у партијским организацијама и кадровским променама које су наступиле у претходном периоду, као и  материјално-финансијску ситуацију и усвојили Финансијски извештај за 2017.годину.

Служба за информисање ГО СПС