Најновије

28 година Социјалистичке партије Србије – Ми социјалисти смо увек били, јесмо и остаћемо на страни Србије Вести

Социјалистичка партија Србије слави двадесетосми рођендан. Модерна историја Србије везана је и за историју Социјалистичке партије Србије. У најтежим временима за наш народ и државу били смо они који су храбро носили бреме одговорности. Иза нас је 28 година у којима смо били на тешким искушењима али и 28 година у којима смо стварали бројне успехе у свим областима друштвеног живота.

Социјалистичка партија Србије је понудила нови програм и одговоре за најважнија питања опстанка, развоја и сигурне будућности нашег народа и државе у 21. веку. Наша Социјалистичка партија Србије ужива све веће поверење и подршку грађана зато што су идеје за које се боримо вечне и непролазне. За нас је Србија независна, слободна, војно неутрална, равноправна, демократска, модерна, грађанска, просперитетна и социјално праведна држава. Свих ових година, Социјалистичка партија Србије је сазревала, реформисала се и јачала заједно са својим чланством. Људи су били и остали највећа вредност наше партије. Све што радимо је за добро Србије.

Председник СПС Ивица Дачић је својом истрајношћу, знањем и неуморним радом вратио нашу партију на кормило политичке сцене Србије и пресудно допринео да се Србија усправи, да у свету буде уважена и да се стварају реални услови за  бољи живот и сигурну будућност свих њених грађана. Увек смо били, јесмо и остаћемо на страни Србије.

“Ја желим да дам гаранције да ће свако од вас моћи да каже “моја Србија, моја отаџбина, мој понос“ и да то стварно осећа. Ја сам народни човек, никад не заборавите, ја сам један од вас. Ја вас слушам па онда говорим. Нисмо распродавали фабрике, нисмо раднике оставили на улици, нисмо се никада одрекли социјалне правде зато што смо ми наследници једне велике идеје која је знала да крвари за слободу, правду и једнакост- бесплатно школовање, бесплатно лечење, радна места, станове, безбедност, сигурна земља, земља којој су се сви дивили у свету- то је наш циљ и за будућност. Ми смо увек били ту за Србију, да јој служимо, да је бранимо, да радимо за њу и да је никоме не дамо. Ни један социјалиста никада није издао своју земљу и њене националне и државне интересе.

Наш основни посао јесте да се боримо за земљу у којој је правда могућа. Србија једнаких и Србија равноправних људи. Поштена према себи и својим грађанима, запослена и сигурна. Човечност према човеку- то је наш програм, јер сви смо ми по мало социјалисти”.

__________________________________________________

“Ми социјалисти удружени у Социјалистичку партију Србије, следбеници смо оних који су вековима тежили друштву слободних и једнаких. Сви ми који за свој идеал имамо слободу, једнакост, солидарност, правду сматрамо да су ове идеје вечне и непролазне! То је наша борба!“

https://www.youtube.com/watch?v=JArPoE249fA&feature=youtu.be

Информативна служба ГО СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.