Најновије

Потписан меморандум о сарадњи Омладине СПС и Омладине СП Републике Српске Председништво

У седишту ГО Социјалистичке партије Србије у Београду одржан је састанак делегација Социјалистичке омладине Србије и Актива младих Социјалистичке партије Републике Српске.  Делегацију су примили испред Омладине СПС -а председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, председник омладине СПС у Београду Небојша Јаковљевић, председник омладине у Војводини Борис Новаковић и председник омладине СПС у Врању Стефан Станковић док је Актив младих СПРС  је предводио  председник Актива младих СП Републике Српске Давор Стрика и секретар Актива СПРС Никола Вукчевић.

Делегације су се састале због потписивања Меморандума о сарадњи омладина две партије. Током састанка Угљеша Марковић је истакао да омладине двеју партија имају покретачку улогу у сарадњи између наше две партије.

” Тај однос је више од партнерског и он за циљ има оснаживање идеје која брани и штити интересе обичног човека.
Данашњим потписивањем меморандума о сарадњи између омладина двеју партија само је та веза очвршћена и показује добар пример како млади разумеју потребе својих другарица и другова које Дрина спаја својим током”- рекао је председник омладине СПС Марковић и пожелео им пуно успеха и среће  на предстојећим изборима 7.  октобра.

Председник Актива младих СПРС Давор Стрика се захвалио на подршци и потврдио да СПС и СП РС представљају сестринске политичке партије које живе исту идеју, исте вредности и исти поглед на свет.

”Иако тренутно стациониране у двије државе, сматрамо се раздвојеним само у физичком смислу – Дрином, али никада духовно и емотивно. Припадамо истом народу и истој политичкој партији и то представља нашу снагу, али и залог за сарадњу у будућности на корист наше две земље”- казао је председник Актива младих из РС Давор Стрика.

Делегацију је примио и председник ИО ГО СПС, Владан Загpађанин.

Информативна служба ГО СПС Београд