Potpisan memorandum o saradnji Omladine SPS i Omladine SP Republike Srpske Predsedništvo

U sedištu GO Socijalističke partije Srbije u Beogradu održan je sastanak delegacija Socijalističke omladine Srbije i Aktiva mladih Socijalističke partije Republike Srpske.  Delegaciju su primili ispred Omladine SPS -a predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković, predsednik omladine SPS u Beogradu Nebojša Jakovljević, predsednik omladine u Vojvodini Boris Novaković i predsednik omladine SPS u Vranju Stefan Stanković dok je Aktiv mladih SPRS  je predvodio  predsednik Aktiva mladih SP Republike Srpske Davor Strika i sekretar Aktiva SPRS Nikola Vukčević.

Delegacije su se sastale zbog potpisivanja Memoranduma o saradnji omladina dve partije. Tokom sastanka Uglješa Marković je istakao da omladine dveju partija imaju pokretačku ulogu u saradnji između naše dve partije.

” Taj odnos je više od partnerskog i on za cilj ima osnaživanje ideje koja brani i štiti interese običnog čoveka.
Današnjim potpisivanjem memoranduma o saradnji između omladina dveju partija samo je ta veza očvršćena i pokazuje dobar primer kako mladi razumeju potrebe svojih drugarica i drugova koje Drina spaja svojim tokom”- rekao je predsednik omladine SPS Marković i poželeo im puno uspeha i sreće  na predstojećim izborima 7.  oktobra.

Predsednik Aktiva mladih SPRS Davor Strika se zahvalio na podršci i potvrdio da SPS i SP RS predstavljaju sestrinske političke partije koje žive istu ideju, iste vrednosti i isti pogled na svet.

”Iako trenutno stacionirane u dvije države, smatramo se razdvojenim samo u fizičkom smislu – Drinom, ali nikada duhovno i emotivno. Pripadamo istom narodu i istoj političkoj partiji i to predstavlja našu snagu, ali i zalog za saradnju u budućnosti na korist naše dve zemlje”- kazao je predsednik Aktiva mladih iz RS Davor Strika.

Delegaciju je primio i predsednik IO GO SPS, Vladan Zagpađanin.

Informativna služba GO SPS Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.