Најновије

Социјалисти из Грачанице послали подршку Дачићу-снага Срба са Косова нам је подстрек да будемо бољи Председништво

У Грачаници је одржан састанак покрајинског одбора младих социјалиста на КиМ, који је отворио председник покрајинског одбора омладине СПС на КиМ Славиша Максимовић.
Састанку су присуствовали председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић и потпредседник ИО ГО СПС Слободан Милошевић.

Угљеша Марковић је истакао да млади социјалисти треба да играју важну улогу у будућности јужне српске покрајине и да су они покретачка снага прогреса од ког ће зависити перспектива младих људи на КиМ.
– Јасно ми је да живите у условима који нису лаки, али ваша снага и је и нама подстрек да будемо бољи – поручио је окупљенима.

Милошевић је истакао како су младост и искуство кључ успеха и подвукао је да млади социјалисти на КиМ имају пуну подршку за све своје активности од стране ГО СПС. Млади социјалисти са КиМ су дали пуну подршку политици коју води председник партије и министар спољних послова Ивица Дачић, истичући да верују у његово искуство и знање у борби да се изнађе најбоље могуће решење за јужну српску покрајину.

Извор: Телеграф.рс