Socijalisti iz Gračanice poslali podršku Dačiću-snaga Srba sa Kosova nam je podstrek da budemo bolji Predsedništvo

U Gračanici je održan sastanak pokrajinskog odbora mladih socijalista na KiM, koji je otvorio predsednik pokrajinskog odbora omladine SPS na KiM Slaviša Maksimović.
Sastanku su prisustvovali predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković i potpredsednik IO GO SPS Slobodan Milošević.

Uglješa Marković je istakao da mladi socijalisti treba da igraju važnu ulogu u budućnosti južne srpske pokrajine i da su oni pokretačka snaga progresa od kog će zavisiti perspektiva mladih ljudi na KiM.
– Jasno mi je da živite u uslovima koji nisu laki, ali vaša snaga i je i nama podstrek da budemo bolji – poručio je okupljenima.

Milošević je istakao kako su mladost i iskustvo ključ uspeha i podvukao je da mladi socijalisti na KiM imaju punu podršku za sve svoje aktivnosti od strane GO SPS. Mladi socijalisti sa KiM su dali punu podršku politici koju vodi predsednik partije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ističući da veruju u njegovo iskustvo i znanje u borbi da se iznađe najbolje moguće rešenje za južnu srpsku pokrajinu.

Izvor: Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.