Најновије

Никодијевић у Прњавору на трибини социјалиста Београд

Делегација СПС предвођена председником Градског одбора СПС  Београда Николом Никодијевићем борави у Републици Српској пружајући подршку Социјалистичкој партији РС на предстојећим општим изборима у БиХ.

Обраћајући се на предизборној трибини социјалиста у Прњавору Никола Никодијевић пренео је искрене поздраве председника Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића свим социјалистима, свим грађанима Прњавора, с позивом да подрже кандидате Социјалистичке партије РС на свим нивоима власти.

„Као две државотворне партије социјалисти и у Србији и у Српској имају најважнији циљ да допринесу очувању Републике Српске и да заштите јединство српског народа с обе стране Дрине“, истакао је Никола Никодијевић и додао да је уверен да ће социјалисти Републике Српске остварити најбоље резултате на предстојећим изборима као и да ће задобити поверење грађана да наставе да се боре за изградњу друштва вредног човека, за наставак економског јачања и бољи живот грађанки и грађана у читавој Републици Српској.

Грађанима се обратио и председник Социјалистичке партије РС Петар Ђокић представљајући кандидате из Прњавора за обе изборне листе.

Информативна служба ГО СПС Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.