Најновије

Ружић: Влада помаже Прибој Вести

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић посетио је  Прибој где је разговарао са руководиоцима локалне самоуправе о примени реформе јавне управе и општој ситуацији у тој општини.

„Похвалићу напредак који је очигледан. Слободна зона у којој је уговорено преко 600 запослених, задржавање ФАП-а у оквиру наменске индустрије и друге привредне активности ће умногоме помоћи привредном расту и бољем стандарду живота у Прибоју“, рекао је министар. С друге стране, истичући значај администрације за привредни и друштвени развој једне општине, министар Ружић нагласио је да ова општина улаже напоре да пружи брже и боље услуге суграђанима.

„Систем 48 сати који сте осмислили и услужни центар су предности које имате и позивам вас да са таквим начином рада наставите и да се стално унапређујете“, рекао је он и додао: „реформа јавне управе није орочен процес, због наших грађана морамо стално да тежимо модернизацији“.

Министарство је, у оквиру Фонда за локал, определило 10.5 милиона динара за пројекат са којим су Прибојчани конкурисали, за реновирање тротоара у Немањиној улици у Прибоју и ту улицу је посетио министар Ружић. „Тежићемо да средства у Фонду повећамо још више следеће године, баш како бисмо могли конкретно да помогнемо општинама широм Србије да заврше или започну одређени пројекат у корист грађана“, подвукао је Ружић.

Извор: МДУЛС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.