Најновије

ГО Социјалистичке партије Србије у Лозници: Конструктивно партнерство доприноси развоју Локал

Лознички социјалисти важан и стабилан партнер Српске напредне странке. СПС конструктиван сарадник у погледу развоја Лознице, побољшања животних услова и отварања перспективе за младе.

Залагање државне и градске власти да се Лозница нађе на путу инфраструктурног и привредног развоја поздравио је Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Лозници, из кога су својим коалиционим партнерима, пре свега Српској напредној странци, поручили да ће и даље бити конструктивни сарадници на таквим подухватима.

Председник привременог руководства СПС-а у Лозници Слободан Унковић на конференцији за новинаре оценио је како је Лозница град који напредује у сваком погледу, што се, према његовом мишљењу, може видети ходајући улицама и посматрајући појаве друштвеног живота.

Нагласио је да лознички социјалисти виде себе као важног и стабилног партнера Српској напредној странци, са којом учествују у остваривању власти у Лозници.

Према његовим речима, тако је и на републичком нивоу, где стабилност државе и друштва, као и наше развојне потенцијале, предводе председник Србије и СНС-а Александар Вучић и министар спољних послова и председник СПС-а Ивица Дачић.

– Лозница оличена у власти коју чини СНС и ми, у коалицији са још неколико мањих странака, има видну и блиставу перспективу и сведоци смо да је претходних дана закључено неколико важних споразумних уговора о великим инвестицијама у Лозницу, што ће омогућити изградњу привредних капацитета који треба да запосле неколико хиљада људи – навео је Унковић.

– Нашем политичком партнеру и градоначелнику Видоју Петровићу, његовим сарадницима, а пре свега грађанима Лознице, поручујем да ћемо и даље бити врло добар партнер и конструктиван сарадник у погледу развоја нашег града, побољшања животних услова наших грађана и отварања перспективе која је неопходна у овом тренутку за највећи број младих људи – истакао је он.

Унковић је рекао да је СПС у Лозници формирао више тимова који ће се бавити осмишљавањем конструктивних предлога за расподелу градског буџета или за пословање јавних предузећа.

Све то ће, како је Унковић закључио, бити у прилог резултатима који ће бити јасно видљиви свим грађанима и добронамерним путницима који дођу Лозницу.

Категорије: Локал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.