Најновије

Бранко Ружић у посети ОО СПС Кикинда: Ивица Дачић заслужује апсолутну и неподељену подршку свих социјалиста Вести

Потпредседник Главног одбора СПС Бранко Ружић посетио је Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Кикинди.

Приликом разговора са руководством ОО СПС Кикинда Бранко Ружић се осврнуо на чињеницу да је Социјалистичка партија Србије на политичкој сцени присутна три деценије, те да је прилагођавајући свој програм политичком тренутку успела да истраје са својим програмским опредељењима.

Потпредседник СПС је истакао и да ће X Конгрес СПС бити један симбол саборности и афирмација политике која произилази из политике и свега оног што је државотворној оријентацији Социјалистичка партија Србије, радила скоро 30 година.

„Дубоко верујем да ће Ивица Дачић бити једини кандидат, јер је свих ових година персонификација оног што смо пре свега заједно радили за нашу државу и све њене грађанке и грађане“, истакао је Бранко Ружић и додао да Ивица Дачић води патриотску и државотворну спољну политику и заслужује апсолутну и неподељену подршку свих социјалиста и у наредном мандату као председник СПС како би наставио са реформом и подмлађивањем Партије на свим нивоима.

Чланови ОО СПС Кикинда су такође дали недвосмислену подршку председнику Ивици Дачићу, јер је од Социјалистичке партије Србије направио праву модерну партију левице на политичкој сцени Србије.

Служба за информисање ГО СПС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.