Никодијевић: Обновљен кошаркашки терен у Булевару Милутина Миланковића на Новом Београду Београд

Председник Скупштине града Никола Никодијевић и председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић отворили су обновљено кошаркашко игралиште у Булевару Милутина Миланковића на Новом Београду.

Ово је 70. терен који је обновљен у оквиру кампање „Сто терена за једну игру” компаније „Моцарт”.

Никодијевић је том приликом указао на изузетну сарадњу са компанијом „Моцарт”, која је до сада омогућила да се отвори на десетине терена.

– Ова акција је сјајна и наставићемо са њом. Следећи терен биће на Ади Циганлији, али и у другим квартовима у Београду. Наше опредељење јесте да имамо што више спортских терена и простора за игру, тренинг, физичку рекреацију. Верујем да ће на овим спортским теренима поново да се „роде” неке нове звезде српске кошарке – рекао је Никодијевић.

Он је нагласио посебност терена који носи име Предрага Саше Даниловића и прочитао текст о њему, изразивши велико уважавање према нашем кошаркашком асу.

Љубитељи игре под кошевима ће моћи да уживају у условима какве имају професионалци – на новој специјалној подлози са професионалним конструкцијама.

Привилегију да заиграју кошарку на обновљеном терену имали су и сви посетиоци који су се надметали у шутирању тројки, а најбољи стрелци освојили су вредне награде које је за њих припремила компанија „Моцарт”.

Посетиоци су заједно са Предрагом Даниловићем, Игором Ракочевићем, Дejaнoм Toмaшeвићeм, Жaркoм Пaспaљeм и многим специјалним гостима уживали у спорту и свима послали поруку о важности неговања спортског духа и здравог живота коју ће наставити да шире и сви будући шампиони и рекреативци који буду тренирали кошарку на овом Даниловићевом терену.

Извор и фото: Беоинфо

Категорије: Београд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.