Најновије

Ивица Дачић, председник СПС поводом предатих изборних листа у Лучанима, Кули, Кладову и Дољевцу Вести

У Србији се одржавају локални избори 16. децембра ове године а изборне листе су предате у Лучанима „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије ( СПС ) – Боља Србија ( БС )“, у Кули „Социјалистичка партија Србије-Ивица Дачић“, под редним бројем 2, Кладову „Ивица Дачић Социјалистичка партија Србије(СПС) Јединствена Србија (ЈС) Драган Марковић Палма“, под редним бројем 2 и Дољевцу „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије“ под редним бројем З.

Овим поводом, председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић рекао је да су социјалисти доказали да су увек спремни за изборе и проверу поверења код грађана Србије.

„Социјалистичка партија Србије је доказала предајом листа у наведеним градовима да је увек спремна за изборе и да их се не плаши, јер ради у интересу грађана који нам свих ових 28 година дају несебично поверење и подршку да спроводимо нашу државотворну политику. Наша Партија се бори за солидарност и социјалну правду и зато сам уверен сам да ће грађани Лучана, Куле, Кладова и Дољевца наставити да вреднују све напоре које смо улoжили и да ће пружити поверење нашим листама 16. децембра јер снага СПС лежи баш у народу Србије”, рекао је Ивица Дачић, председник СПС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.