Ivica Dačić, predsednik SPS povodom predatih izbornih lista u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu Vesti

U Srbiji se održavaju lokalni izbori 16. decembra ove godine a izborne liste su predate u Lučanima „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije ( SPS ) – Bolja Srbija ( BS )“, u Kuli „Socijalistička partija Srbije-Ivica Dačić“, pod rednim brojem 2, Kladovu „Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije(SPS) Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković Palma“, pod rednim brojem 2 i Doljevcu „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ pod rednim brojem Z.

Ovim povodom, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da su socijalisti dokazali da su uvek spremni za izbore i proveru poverenja kod građana Srbije.

„Socijalistička partija Srbije je dokazala predajom lista u navedenim gradovima da je uvek spremna za izbore i da ih se ne plaši, jer radi u interesu građana koji nam svih ovih 28 godina daju nesebično poverenje i podršku da sprovodimo našu državotvornu politiku. Naša Partija se bori za solidarnost i socijalnu pravdu i zato sam uveren sam da će građani Lučana, Kule, Kladova i Doljevca nastaviti da vrednuju sve napore koje smo uložili i da će pružiti poverenje našim listama 16. decembra jer snaga SPS leži baš u narodu Srbije”, rekao je Ivica Dačić, predsednik SPS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.