Најновије

Предата листа ИВИЦА ДАЧИЋ – СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ у Дољевцу Вести

Представници листе “Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије”  предали су потписе за предстојеће локалне изборе који ће се одржати 16. децембра ове године у Дољевцу.

Кутије са прикупљеним потписима грађана и листом кандидата, Општинској изборној комисији предао је,  Драгослав Станковић први на листи.

Предавању листе присуствовали су председник Извршног одбора Владан Заграђанан, потпредседник партије Бранко Ружић, потпредседник Извршног одбора Ђорђе Чабаркапа, председник Социјалистичке омладине Угљеша Марковић као и многи функционери СПС из Нишавског  и Јабланичког округа.

Председник ИО ГО СПС Владан Заграђанин рекао је овом приликом да предајом листе “Ивица Дачић- Социјалистичка партија Србије” у Дољевцу доказује да је СПС увек спреман за изборе.

“Данашњом предајом листе “Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије” у Дољевцу смо показали да је СПС увек спремна за изборе, да их се не плаши, јер смо ми ту управо због грађана који нам дају поверење и подршку која нас оснажује да водимо пре свега државотворну и народну политику. СПС традиционална партија која 28 година заузима значајно место на политичкој сцени Србије и верујемо да ће и градјани Дољевца то потврдити”.

Бранко Ружић, потпредседник Социјалистичке партије Србије рекао је градјанкама и градјанима Дољевца да је Социјалистичка партија Србије традиционална партија која и након 28 година баштини на политичком небу Србије.

“Социјалистичка партија Србије је увек делила судбину градјана, као једина традиционална партија која и данас након 28 година битише на политичком небу Србије. Државотворност, залагање за солидарност, једнакост, идеал социјалне правде и душтво по мери човека јесу вредности које на најбољи начин репрезентује председник Ивица Дачић. Уверен сам да ће житељи Дољевца вредновати све напоре које улажемо за бољитак Србије и да ће пружити поверење нашој листи 16.децембра”, истакао је Ружић.

Служба за информисање ГО СПС