Predata lista IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE u Doljevcu Vesti

Predstavnici liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije”  predali su potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine u Doljevcu.

Kutije sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je,  Dragoslav Stanković prvi na listi.

Predavanju liste prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora Vladan Zagrađanan, potpredsednik partije Branko Ružić, potpredsednik Izvršnog odbora Đorđe Čabarkapa, predsednik Socijalističke omladine Uglješa Marković kao i mnogi funkcioneri SPS iz Nišavskog  i Jablaničkog okruga.

Predsednik IO GO SPS Vladan Zagrađanin rekao je ovom prilikom da predajom liste “Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije” u Doljevcu dokazuje da je SPS uvek spreman za izbore.

“Današnjom predajom liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije” u Doljevcu smo pokazali da je SPS uvek spremna za izbore, da ih se ne plaši, jer smo mi tu upravo zbog građana koji nam daju poverenje i podršku koja nas osnažuje da vodimo pre svega državotvornu i narodnu politiku. SPS tradicionalna partija koja 28 godina zauzima značajno mesto na političkoj sceni Srbije i verujemo da će i gradjani Doljevca to potvrditi”.

Branko Ružić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije rekao je gradjankama i gradjanima Doljevca da je Socijalistička partija Srbije tradicionalna partija koja i nakon 28 godina baštini na političkom nebu Srbije.

“Socijalistička partija Srbije je uvek delila sudbinu gradjana, kao jedina tradicionalna partija koja i danas nakon 28 godina bitiše na političkom nebu Srbije. Državotvornost, zalaganje za solidarnost, jednakost, ideal socijalne pravde i duštvo po meri čoveka jesu vrednosti koje na najbolji način reprezentuje predsednik Ivica Dačić. Uveren sam da će žitelji Doljevca vrednovati sve napore koje ulažemo za boljitak Srbije i da će pružiti poverenje našoj listi 16.decembra”, istakao je Ružić.

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.