Владан Заграђанин: Лучани за социјалисте имају велики значај Вести

У просторијама Социјалистичке партије Србије у Гучи оперативном састанку ове општинске организације присуствовали су председник Извршног одбора СПС Владан Заграђанин, потпредседник ИО СПС Ђорђе Чабаркапа и Угљеша Марковић председник Социјалистичке омладине Србије који су истакли да је листа  „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије ( СПС ) – Боља Србија ( БС )“ спремна за изборе.

Председник ИО ГО СПС Владан Заграђанин рекао је на састанку да Социјалистичка партија Србије ужива поверење грађана Србије 28 година и да верује да ће грађани Лучана то и овог пута потврдити.

“Лучани за СПС имају велики значај, јер овде социјалисти традиционално имају добар резултат. СПС је увек била партија за коју су гласали честити људи, поштени радници и добри домаћини. Дубоко верујемо да ће идеју демократске левице и социјалне правде управо у овој општини грађани препознати, као овековечени борци за радничка права, који од свог рада поштено живе и хране своје породице”, рекао је председник ИО Владан Заграђанин и додао: “Очекујемо велику подршку грађана општине Лучани и стабилан изборни резултат за Социјалистичку партију Србије, како би заједничким напорима наставили борбу за бољи живот свих грађана”.

Владан Заграђанин, председник ИО, Ђорђе Чабаркапа, потпредседник ИО СПС и председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић су након састанка обишли и Лучане где су разговарали са грађанима о проблемима са којима се сусрећу на својој општини.

Служба за информисање ГО СПС