Vladan Zagrađanin: Lučani za socijaliste imaju veliki značaj Vesti

U prostorijama Socijalističke partije Srbije u Guči operativnom sastanku ove opštinske organizacije prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora SPS Vladan Zagrađanin, potpredsednik IO SPS Đorđe Čabarkapa i Uglješa Marković predsednik Socijalističke omladine Srbije koji su istakli da je lista  „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije ( SPS ) – Bolja Srbija ( BS )“ spremna za izbore.

Predsednik IO GO SPS Vladan Zagrađanin rekao je na sastanku da Socijalistička partija Srbije uživa poverenje građana Srbije 28 godina i da veruje da će građani Lučana to i ovog puta potvrditi.

“Lučani za SPS imaju veliki značaj, jer ovde socijalisti tradicionalno imaju dobar rezultat. SPS je uvek bila partija za koju su glasali čestiti ljudi, pošteni radnici i dobri domaćini. Duboko verujemo da će ideju demokratske levice i socijalne pravde upravo u ovoj opštini građani prepoznati, kao ovekovečeni borci za radnička prava, koji od svog rada pošteno žive i hrane svoje porodice”, rekao je predsednik IO Vladan Zagrađanin i dodao: “Očekujemo veliku podršku građana opštine Lučani i stabilan izborni rezultat za Socijalističku partiju Srbije, kako bi zajedničkim naporima nastavili borbu za bolji život svih građana”.

Vladan Zagrađanin, predsednik IO, Đorđe Čabarkapa, potpredsednik IO SPS i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković su nakon sastanka obišli i Lučane gde su razgovarali sa građanima o problemima sa kojima se susreću na svojoj opštini.

Služba za informisanje GO SPS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.