Најновије

Горан Триван у Лучанима: Ми социјалисти се залажемо за чистију и здравију Србију Избори 2016

У оквиру кампање за локалне изборе у општини Лучани, Општински одбор СПС обишао је члан Председништва Социјалистичке партије Србије Горан Триван који је овом приликом истакао да се многе странке залажу за социјалну правду али да је СПС једина партија којој је социјална правда и социјална политика кључна за политичко деловање.

„Избори су увек прилика да разговарамо о томе шта смо били, шта јесмо и шта хоћемо да будемо. СПС који траје већ више деценија је државотворна Партија са кадровима који су најбољи део овог друштва“, рекао је Триван присутним грађанима и додао да је СПС партија која отвара врата млађим и образованим кадровима како би заједничким деловањем нашли решење за проблеме овог времена.

Триван је овом приликом истакао и да се социјалиста препознаје по томе „ако је неко родољуб, ако се залаже за социјалну правду, за економски напредак, за побољшање здравственог и социјалног система и ако је привржен очувању животне средине“ и додао да је заштита животне средине један од најважнијих фактора живота свих нас и да се СПС посебно бави тим питањем.

„Ми социјалисти се залажемо за земљу која није прекривена пластичним кесама, земљу са рекама зелених обала које нису окићене амбалажом- залажемо се за чисту и здраву Србију“, рекао је Триван.

„СПС коме је социјална компонента најважнија показаће грађанима да зна шта ради јер зна пут и начин да наши грађани живе боље, а део тога је и наша борба за чистију и здравију Србију“, истакао је грађанима Лучана Горан Триван.

Током разговора говорило се и о помоћи локалним самоуправама за реализацију пројеката преласка грејања грађана са котларница на гас.

Служба за информисање ГО СПС

Категорије: Избори 2016