Goran Trivan u Lučanima: Mi socijalisti se zalažemo za čistiju i zdraviju Srbiju Izbori 2016

U okviru kampanje za lokalne izbore u opštini Lučani, Opštinski odbor SPS obišao je član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Goran Trivan koji je ovom prilikom istakao da se mnoge stranke zalažu za socijalnu pravdu ali da je SPS jedina partija kojoj je socijalna pravda i socijalna politika ključna za političko delovanje.

“Izbori su uvek prilika da razgovaramo o tome šta smo bili, šta jesmo i šta hoćemo da budemo. SPS koji traje već više decenija je državotvorna Partija sa kadrovima koji su najbolji deo ovog društva”, rekao je Trivan prisutnim građanima i dodao da je SPS partija koja otvara vrata mlađim i obrazovanim kadrovima kako bi zajedničkim delovanjem našli rešenje za probleme ovog vremena.

Trivan je ovom prilikom istakao i da se socijalista prepoznaje po tome “ako je neko rodoljub, ako se zalaže za socijalnu pravdu, za ekonomski napredak, za poboljšanje zdravstvenog i socijalnog sistema i ako je privržen očuvanju životne sredine” i dodao da je zaštita životne sredine jedan od najvažnijih faktora života svih nas i da se SPS posebno bavi tim pitanjem.

“Mi socijalisti se zalažemo za zemlju koja nije prekrivena plastičnim kesama, zemlju sa rekama zelenih obala koje nisu okićene ambalažom- zalažemo se za čistu i zdravu Srbiju”, rekao je Trivan.

“SPS kome je socijalna komponenta najvažnija pokazaće građanima da zna šta radi jer zna put i način da naši građani žive bolje, a deo toga je i naša borba za čistiju i zdraviju Srbiju”, istakao je građanima Lučana Goran Trivan.

Tokom razgovora govorilo se i o pomoći lokalnim samoupravama za realizaciju projekata prelaska grejanja građana sa kotlarnica na gas.

Služba za informisanje GO SPS

Kategorije: Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.