Најновије

Одржана Делегатска конференција Градског одбора Чачка Избори 2016

На данашњој Делегатској конференцији Градског одбора Социјалистичке партије Србије Чачка дата је јасна и недвосмислена подршка председнику СПС Ивици Дачићу да на редовном X Конгресу СПС који ће се одржати 22. 12. 2018. у Центру „Сава“ буде изабран за председника СПС.

Наглашено је да уколико је јака СПС са Ивицом Дачићем на челу, онда ће и држава Србија бити јака и стабилна.

Чачански социјалисти пружају јединствену и пуну подршку наставку реформског курса политике коју СПС спроводи у остваривању модерних социјалдемократских циљева. Социјалистичка партија Србије као модерна државотворна партија наставља реформе како у друштву тако и унутар своје организације. На Конгресу ће се пред делегатима наћи Политичка декларација о смерницама деловања СПС, која предвиђа даљу модернизацију инфраструктуре и константно кадровско подмлађивање.

Социјалисти Чачка очекују да Конгрес да пуну подршку председнику Ивици Дачићу.

Поред предлога за председника СПС изабрани су и кандидати за чланове Главног одбора СПС чланица Председништва СПС проф. др Снежана Богосављевић Бошковић и председник Градског одбора СПС Немања Трнавац.

Изгласани су и кандидати за Надзорни одбор и Статутарну комисију, Љубинка Миленковић и Бране Дробњак, као и делегати за предстојећи X Конгрес СПС.

Градски одбор СПС Чачак

Категорије: Избори 2016