Održana Delegatska konferencija Gradskog odbora Čačka Izbori 2016

Na današnjoj Delegatskoj konferenciji Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Čačka data je jasna i nedvosmislena podrška predsedniku SPS Ivici Dačiću da na redovnom X Kongresu SPS koji će se održati 22. 12. 2018. u Centru „Sava“ bude izabran za predsednika SPS.

Naglašeno je da ukoliko je jaka SPS sa Ivicom Dačićem na čelu, onda će i država Srbija biti jaka i stabilna.

Čačanski socijalisti pružaju jedinstvenu i punu podršku nastavku reformskog kursa politike koju SPS sprovodi u ostvarivanju modernih socijaldemokratskih ciljeva. Socijalistička partija Srbije kao moderna državotvorna partija nastavlja reforme kako u društvu tako i unutar svoje organizacije. Na Kongresu će se pred delegatima naći Politička deklaracija o smernicama delovanja SPS, koja predviđa dalju modernizaciju infrastrukture i konstantno kadrovsko podmlađivanje.

Socijalisti Čačka očekuju da Kongres da punu podršku predsedniku Ivici Dačiću.

Pored predloga za predsednika SPS izabrani su i kandidati za članove Glavnog odbora SPS članica Predsedništva SPS prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković i predsednik Gradskog odbora SPS Nemanja Trnavac.

Izglasani su i kandidati za Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju, Ljubinka Milenković i Brane Drobnjak, kao i delegati za predstojeći X Kongres SPS.

Gradski odbor SPS Čačak

Kategorije: Izbori 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.